Home

Automotive

CarDetailing

 
Specialist in Nano Ceramic Protect, een coating met een moleculaire keramische 3D-structuur van de beste kwaliteit en kan geplaatst worden op:
 
.wagens
.home
.industrie
.boten
.zonnepanelen
...

Ook voor zz platen service kan u bij ons terecht.

PROTECT YOUR INVESTMENT

Contacteer ons

vandaag nog

0477 23 27 26 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

We bieden een reeks professionele detailing diensten aan die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van veeleisende klanten, die hulp nodig hebben met alles van routinematig schoonmaken en waxen tot volledig machinaal polijsten en nog veel meer.

In tegenstelling tot andere detailers, gebruiken we hoogwaardige Nano Ceramic Protect producten.

We hebben voor dit merk gekozen omdat het een revolutionaire oppervlaktebescherming is.

Goed verzorgde autolak is een vlaggenschip voor elke bestuurder.

Niet alleen nieuwe auto's kunnen genieten van deze bescherming.
Een dergelijk effect kan ook bij gebruikte auto's worden bereikt.

Automotive Cardetailing is officieel detailer van Nano Ceramic Protect.

 Nano Ceramic Protect Coatings zijn de ultieme coatings voor autolakken!

 

Nano Ceramic Protect Coatings zorgt door een chemische reactie voor een nieuwe oppervlaktelaag op uw auto, camper, trailer, boot of vliegtuig,….

De ontstane, revolutionaire coating is UV resistent, water en vuil afstotend, ongevoelig voor krasjes en onderhoudsvriendelijk.

 

Dit product heeft een 10 keer langere levensduur dan de gewone dealer/lakverzegelingsproducten.

Nano Ceramic Protect Coating is een lakverzegelingsproduct op basis van siliciumdioxide waardoor de nieuwe laag permanent aan de lak verzegeld wordt.

Dit is een wezenlijk verschil met de meeste gangbare lakverzegelings- / paint protection-producten.

Deze zijn namelijk gebaseerd op een veel zwakkere hechting, doordat er gebruik wordt gemaakt van polymeren.

Deze coatings op polymeerbasis hebben als groot nadeel dat ze binnen afzienbare tijd beschadigen en daardoor al snel hun glans en bescherming verliezen.

 

Nano Ceramic Protect Coating vormt niet alleen een dikkere beschermende laag dan standaard coatings, het biedt ook onafhankelijk bewezen toonaangevende niveaus van glans, kras en chemische weerstand en duurzaamheid, en vormt de sterkste laag.

Nano Ceramic Protect Hard 9h Coating kan worden toegepast als stand-alone product of voor de ultieme hydrofobe functie kan worden over-gecoat met Nano Ceramic Protect Soft.

 

Voordelen:

 

Extreme duurzaamheid: In tegenstelling tot de reguliere polymeer coatings wordt Nano Ceramic Protect Coating het eigenlijke functionele oppervlak van uw auto.

Het doet dit door een chemische reactie aan te gaan met de lak van uw auto.

U begrijpt, deze verbinding is vele malen sterker dan bijvoorbeeld een polymeer of wax, die hecht aan de lak van uw auto.

In testen versloeg de Nano Ceramic Protect Coating de door uw dealer aangebrachte coatings.

Het is wel 10 keer duurzamer.

 

Kras resistent: Nano Ceramic Protect Hard 9h Coating vormt een zeer dunne, kristal heldere film die extreem hard is.

Hierdoor is deze Coating uiterst effectief in het voorkomen van kleine krasjes door een verkeerde wastechniek op een relatief zachte autolak.

We hebben met Nano Ceramic Protect Hard 9h Coating panelen getest in combinatie met ongecoate panelen en panelen met verschillende soorten hoogwaardige canauba waxen en polymeer coatings.

De Nano Ceramic Protect Coating panelen waren tot ruim 50% minder bekrast.

 

Water en vuil-afstotendheid: Nano Ceramic Protect Coating kopieert eigenlijk de afstotendheid van planten, die water en vuil afstoten om hun bladeren schoon te houden.

Het meest voorkomende voorbeeld daarvan is het blad van de lotusplant.

 

 

De lakbehandelingen van Automotive Cardetailing onderscheiden zich door hoge duurzaamheid en weerstand tegen krassen, chemische stoffen, modder, remstof en nog veel andere soorten vuil.

De hoogste kwaliteit, de geavanceerde nanotechnologie, evenals de diepe en indrukwekkende glans, zorgen dat lakbehandelingen met het systeem van Nano Ceramic Protect gebruikt worden voor de lakbehandeling van de meest exclusieve merken zoals Lamborghini’s, Ferrari’s, porsche, enz..

Maar ook uw camper, boot, moto, enz kunnen van deze exclusieve behandeling genieten.

Nano Ceramic Protect

Wij bieden verschillende behandelingen aan met Nano Ceramic Protect. Van een goed verzorgde gezinswagen tot de luxe- en sportwagens. Als u niet zeker bent welke dienst aan uw behoefde zal voldoen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Iedere wagen en zijn eigenaar kan zijn ideale programma bij ons vinden.
Lees meer...

Nano Ceramic Protect Coatings zorgt door een chemische reactie voor een nieuwe oppervlaktelaag op uw voertuig. Goed verzorgde lak is een vlaggenschip voor elke bestuurder. Niet alleen nieuwe auto's kunnen genieten van deze bescherming. Een dergelijk effect kan ook bij gebruikte auto's worden bereikt.

Lees meer...

Informatie video's

Contact Informatie

Teutseweg 33, 3520 Zonhoven

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel.: 0477 23 27 26