Home

nano

Ceramic

...is een coating met een moleculaire keramische 3D-structuur van de beste kwaliteit.
 

Ceramic

Guard

...is een geweldig nieuwe doorbraak op het gebied van op silicium gebaseerde nano coatings.
 

PROTECT YOUR INVESTMENT

Contacteer ons

vandaag nog

0477 23 27 26 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Reeds 17 jaar ervaring in het reinigen en detailen van voertuigen.
Onze passie is de uitstraling van uw wagen!

Automotive Cardetailing is officieel detailer van Nano Ceramic Protect.

Nano Ceramic Protect & Cartec Ceramic Guard Coatings zijn de ultieme coatings voor autolakken!

Nano Ceramic Protect Coatings zorgt door een chemische reactie voor een nieuwe oppervlaktelaag op uw auto, camper, trailer, boot of vliegtuig,….

De revolutionaire coating is UV resistent, water en vuil afstotend, Ongevoelig voor krasjes en onderhoudsvriendelijk.Cartec Ceramic Guard

Ceramic Guard is een uniek product: een revolutionaire coating die een zeer goede bescherming biedt en de autolak sterk water- en vuilafstotend maakt. Met de Ceramic Guard coating van Cartec verdwijnen insecten en vuil als sneeuw voor de zon, iedere keer dat u uw auto wast.
Lees meer...

De lak van uw auto is met Ceramic Guard optimaal beschermd tegen straatvuil, zout, UV-straling, agressieve chemicaliën en alles wat slecht is voor de lak. Ceramic Guard geeft de lak een duidelijk zichtbare glans en kleurdiepte. Ceramic Guard wordt aangebracht door specialisten die weten hoe ze dat moeten doen!

Lees meer...

Nano Ceramic Protect

Wij bieden verschillende behandelingen aan met Nano Ceramic Protect. Van een goed verzorgde gezinswagen tot de luxe- en sportwagens. Als u niet zeker bent welke dienst aan uw behoefde zal voldoen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Iedere wagen en zijn eigenaar kan zijn ideale programma bij ons vinden.
Lees meer...

Nano Ceramic Protect Coatings zorgt door een chemische reactie voor een nieuwe oppervlaktelaag op uw voertuig. Goed verzorgde lak is een vlaggenschip voor elke bestuurder. Niet alleen nieuwe auto's kunnen genieten van deze bescherming. Een dergelijk effect kan ook bij gebruikte auto's worden bereikt.

Lees meer...

Contact Informatie

Teutseweg 33, 3520 Zonhoven

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel.: 0477 23 27 26