Officiële verdeler voor
België - Nederland - Luxemburg

Nano Ceramic Protect - Woning

Woning

EIGENSCHAP KERAMISCHE COATING 9H

Geef uw keukens en badkamers de finishing touch tot in de perfectie. Wij bieden hoogwaardige beschermende coatings voor verschillende oppervlakken en toepassingen in uw hele huis. Het is uw grootste investering: bescherm het en maak het schoonmaken een stuk eenvoudiger.

 

Huis

 

HUIS

Het bezitten van een huis is een heerlijk gevoel, maar ook een grote verantwoordelijkheid. Waarom houdt u uw huis niet in topconditie door Nano Ceramic Protect-keramische coatings aan te brengen op uw ramen, gootstenen, sanitair, sanitair, granieten aanrechtbladen, apparaten en meer. De voordelen van de keramische coating liggen voor de hand:

Video

→ Aanzienlijk kortere reinigingsintervallen
→ Uitstekende water- en vuilafstotende eigenschappen
→ Vermindert vingerafdrukken op het oppervlak
→ Veilig voor mens en milieu
→ Creëert een hygiënisch oppervlak
→ Beschermt tegen alle omgevingsinvloeden
→ Beschermt tegen kalkaanslag
→ Temperatuurbestendig tot -50°C tot + 1400°C
→ Geen doffe oppervlakken meer
→ Bestand tegen schadelijke chemicaliën

 

Badkamer

 

BADKAMER

Water met een hoge mate van hardheid, zeep- en shampooresten, kalkaanslag in verband met badcosmetica laten vervelende sporen na op tegels, armaturen en glazen douchedeuren. De hydrofobe eigenschappen van NCP9H voorkomen dat deze verontreinigingen aan het oppervlak blijven kleven, waardoor schoonmaken eenvoudig is. Glazen douchedeuren blijven langer glashelder en kunnen zeepresten en hardnekkige kalkvlekken gemakkelijk verwijderen.

Video's

 

Keuken

 

KEUKEN

Nano Ceramic Protect 9H beschermt permanent de oppervlakken in uw keuken! Eenmaal aangebracht, kunnen voedsel en andere verontreinigingen niet aan het oppervlak hechten. Dit resulteert in een volledig hygiënisch oppervlak dat gemakkelijker te reinigen is dan ooit tevoren. Het enige wat je nodig hebt is water en een mild schoonmaakmiddel om zelfs de meest hardnekkige vlekken te verwijderen. De vingerafdrukken die je haat op je koelkast en de vervelende watervlekken zijn weg en je keuken ziet er altijd perfect uit!

→ Kookplaten
→ RVS apparaten
→ tegels
→ Geverfde oppervlakken
→ Afzuigkap
→ raam
→ koelkast (buiten)
→ keramische oppervlakken

Video

 

Buiten & Tuin

 

BUITEN & TUIN

Door onze NCP9H keramische coating te gebruiken om uw meest waardevolle spullen, die u dagelijks gebruikt, te beschermen, kunt u ook de reiniging en het onderhoud tot een minimum beperken. Door het geringe materiaalgebruik is onze transparante en permanente keramische coating bijzonder geschikt voor grote toepassingsgebieden. Hierdoor heeft schade door weersinvloeden, harsen, zouten en mechanische invloeden geen kans meer op beschadiging van het oppervlak. Beschermt ook het verzegelde oppervlak tegen mos en verkleuring.

Toepassingsgebieden: tuinmeubelen van teakhout, natuursteen, marmer, graniet, zandsteen, schouwen, whirlpools en meer!

 

Textiel Afdichting

 

TEXTIEL AFDICHTING

Nano Ceramic Protect – Zodat uw textiel er lang als nieuw uitziet! Fabric Coat werd gebruikt voor het afdichten van alle textieloppervlakken, bijv. gestoffeerde meubels, autostoelen, schoenen, handtassen en nog veel meer. ontwikkeld. Onze textielafdichting creëert een sterke en onzichtbare coating die stoffen en stoffen niet alleen beschermt tegen vuil en vloeistoffen, maar ook tegen gevaarlijke UV-stralen, die de stof gemakkelijk kunnen verbleken.


Nano Ceramic Protect 6H blauw

Onze afdichting voor particulieren is geschikt voor alle glas- en keramiekoppervlakken. Na de behandeling ontstaat er een onzichtbare beschermlaag op het oppervlak, een soort beschermend schild tegen omgevingsinvloeden en laat vuil, kalk of water er gewoon afrollen. Het oppervlak blijft langer schoon en is makkelijker schoon te maken. NCP6H blauw laat een langdurige, perfecte en streeploze diepe glans achter.

Keramische afdichting 6H voor perfecte reinheid en hygiëne in de sanitaire ruimte. Dankzij de antiaanbaklaag kunnen schadelijke bacteriën en schimmels zich moeilijk vermenigvuldigen en verspreiden op het ultragladde oppervlak. Ook vervelende kalkaanslag behoort tot het verleden. Vuil en kalk kunnen eenvoudig met schoon water van het verzegelde oppervlak worden afgespoeld zonder gebruik van agressieve reinigingsmiddelen.
De seal wordt geleverd in een praktische set met een superzachte sponsapplicator en een microvezeldoek. Voor gebruik moet het af te dichten oppervlak zorgvuldig worden gereinigd en ontvet. Vervolgens wordt de kit in een kruismethode gelijkmatig aangebracht met de applicator. Poets na 5 minuten met de doek. Het maximale effect treedt op na 3 uur uithardingstijd.

Toepassingsgebieden: ligbaden, wastafels, toiletten, toiletdeksels, spiegels, glazen douches, plexiglas douches, douchewanden, kranen, kranen, chromen oppervlakken, wandtegels en ramen.

De applicatie is heel eenvoudig en duurt slechts een paar minuten. Het oppervlak wordt gereinigd en ontvet met de NCP Remover. Vervolgens wordt de kit volgens de kruismethode zo dun mogelijk op de schone en droge ondergrond aangebracht. Na een droogtijd van 5-10 minuten oppoetsen met de meegeleverde microvezeldoek en klaar.


Heb je hulp nodig of heb je een vraag?


Autonieuws - Auto-actualiteit snel, betrouwbaar en met meerwaarde
Vos Car Electronics

Nano Ceramic Protect Benelux
Automotive Cardetailing

Officiële verdeler voor
België - Nederland - Luxemburg

Teutseweg 33
3520 Zonhoven
België

Tel. +32 (0)477 23 27 26

Alle prijzen vermeld op de website zijn onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.


© 2022 Nano Ceramic Protect Benelux - Automotive Cardetailing. Alle rechten voorbehouden. Design by We Cre8 It.

Versie 2.0